Conferință de presă «De ce ni se scurg printre degete banii de la UE?»

IMG_7615Societatea Academică din România (SAR) și Structural Consulting™Group, cu sprijinul Reprezentanţei Comisiei Europene în România a organizat o conferință de presă prilejuită de lansarea policy brief-ului SAR având ca teme principale vulnerabilitatea fondurilor europene și soluțiile pentru eliminarea acestora. Evenimentul, a avut loc luni, 14 octombrie, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

SAR a fost reprezentată de directorul de cercetare Răzvan Orășanu și de expertul în fonduri europene, Valentina Dimulescu. La conferință au participat doamna Iulia Deutsch, Adjunctul Șefului Reprezentanței Comisiei Europene în România, Domnul Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene, domnul Dan Barna, Managing Partner la Structural Consulting Group, si domnul Leonard Orban, fost Comisar European şi fost Ministru al Afacerilor Europene.

Lansarea a fost urmată de o dezbatere privind problemele și soluțiile legate de gestionarea fondurilor europene. Au fost prezenți oficiali guvernamentali din Ministerul Fondurilor Europene, reprezentanți ai ONG-urilor interesate, precum și beneficiari și consultanți în domeniul fondurilor europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*