20.02.2007: CPC-AE vrea să stimuleze o participare electorala sporită în alegerile europene

Coalitia pentru un Parlament Curat – Alegeri Europene a transmis partidelor politice parlamentare, dar si din afara legislativului, un chestionar de problematica europeana.
Raspunsurile formatiunilor politice la acest chestionar ar trebui sa sa fie cunoscute pana la debutul campaniei electorale, pentru ca alegatorii sa fie familiarizati atat cu problematica europeana, cat si cu pozitiile fiecarui partid in acest sens.

Raspunsurile partidelor vor fi afisate ca atare, fara comentarii, pe pagina de web dedicata alegerilor pentru Parlamentul European de catre Coalitia pentru un Parlament Curat – Alegeri Europene.

Acest demers are drept scop atat informarea alegatorilor cat si cresterea participarii electorale in alegerile pentru Parlamentul European, programate pentru data de 13 mai 2007.

Mass media este rugata sa sprijine aceasta initiativa prin mediatizarea ei, dar si prin publicarea pe website-uri a chestionarului ce ar trebui completat de fiecare partid politic implicat in campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

Cititi scrisoarea adresată partidelor politice >>>
Chestionarul de problematică europeană pentru partide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*