Dezbaterea între Traian Băsescu şi Alina Mungiu Pippidi a fost anulată

Purtătorul de cuvânt al preşedintiei a anunţat că preşedintele suspendă dezbaterea anunţată pentru mâine, sâmbătă 5 octombrie, la ora 19, deoarece d-na Alina Mungiu-Pippidi a afirmat din nou că aceasta nu e o acceptare a ofertei de mediere prezidenţiale din partea manifestanţilor. Preşedintele, care a adus primul în discuţie numele Alinei Mungiu-Pippidi, a insinuat de mai multe ori că această discuţie este cu manifestanţii, deşi provocarea (care nu a fost o solicitare) a fost strict personală.

Puteti citi aici scrisoarea de acceptare a Preşedintelui Traian Băsescu, precum şi scrisoarea de confirmare a Alinei Mungiu-Pippidi, aici.

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina Alianţei pentru o Românie Curată.

6 Responses to Dezbaterea între Traian Băsescu şi Alina Mungiu Pippidi a fost anulată

 1. Pingback: Dezbatere între Traian Băsescu şi Alina Mungiu Pippidi pe tema “Roşia Montană” | Radio GRADO

 2. Ana says:

  Nu vad ce ce la aceasta întâlnire, presedintele propune si discutii asupra referendumului de anul trecut. Cât despre “anticorputie”, da, e subiect legat de Rosia Montana.

 3. braescu adriana says:

  Un subiect de discutie ar trebui sa fie si tunul imobiliar care se pregateste prin comasarea institutiilor de spectacol din Bucuresti… Asta daca nu cumva domnul Dinca este intangibil, din cate se observa…

 4. catalin says:

  unde se va vedea?? pe net , la digi24?

 5. dan says:

  metoda ”Pactului de la Cozia” a avut eficienta si de ce sa nu fie aplicata si in aceasta situatie: se accepta dialogul, conditiile chiar potolim prostimea si dupa aceea taiem si spanzuram in continuare, chiar credeati ca aceasta tactica va fi aplicata numai pt ”fetele negre?”

 6. Pingback: Cine profita politic de protestele Rosia Montana ? | bucla timpului | Jurnal Iuga Mihnea M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*