SAR a organizat interviuri cu beneficiari ai fondurilor structurale si de coeziune

Societatea Academica din Romania, impreuna cu Structural Consulting™Group a organizat in perioada 25-26 iunie 2013, interviuri de grup cu beneficiarii de fonduri structurale si de coeziune. Discutiile au avut loc la sediul SAR din Bucuresti si s-au axat pe identificarea celor mai bune practici pentru imbunatatirea controlului fraudei cu fonduri UE in Romania.

Sub egida Societatii Academice din Romania (SAR), echipa „Fonduri Europene: Manual de Fraudare” a derulat in ultimul an un proiect dedicat gestionarii fondurilor europene si mai ales monitorizarii bunei guvernari si preventiei fraudelor si neregulilor. In continuarea eforturilor de a contribui la identificarea celor mai importanti indicatori de risc de frauda si nereguli atat la nivel de program operational, cat si la nivel de proiect, consideram ca implicarea beneficiarilor in procesul de cercetare a preventiei si sesizarii fraudei si neregulilor este vital.

 

One Response to SAR a organizat interviuri cu beneficiari ai fondurilor structurale si de coeziune

  1. Pingback: DISCUTII CU BENEFICIARII DE FONDURI EUROPENE PENTRU IMBUNATATIREA CONTROLULUI FRAUDELOR CU FONDURI EUROPENE | Radio GRADO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*