Donează 2% din impozitul pe venit pentru Societatea Academică din România!

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil persoană fizică poate direcţiona 2% din impozitul pe venit plătit statului către o organizaţie neguvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci un sprijin simbolic ce nu implică niciun cost suplimentar, și pe care orice cetăţean îl poate redirecţiona către ONG-ul a cărei activitate o susţine.

Ce trebuie să fac pentru a direcţiona 2% din impozitul meu pe venit către Societatea Academică din România?

– Descarcaţi Formularul 230 dacă în anul 2014 aţi realizat venituri din salarii şi asimilate acestora

– Descarcaţi Formularul 200 dacă în anul 2014 aţi obţinut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc)

– Completaţi unul dintre aceste formulare, de mână, cu majuscule şi apoi semnaţi-l.(În formularul pe care îl veţi descărca, datele referitoare la SAR sunt deja completate)

– Depuneţi formularul la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţineţi, sau veniţi cu el la sediul nostru şi îl vom expedia noi.

Termenul de depunere pentru ambele formulare este 25 mai 2015.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la activitatea SAR, vă rugăm vizitaţi: http://sar.org.ro/, http://www.facebook.com/SocietateaAcademicadinRomania?fref=ts sau contactaţi-ne la adresa de e-mail: office@sar.org.ro

Vă mulţumim anticipat!

One Response to Donează 2% din impozitul pe venit pentru Societatea Academică din România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*