Înscrieri la Şcoala de Vară în Politici Publice!

Societatea Academică din România lansează Şcoala de Vară în Politici Publice care se va desfășura la Sinaia, în perioada 24-27 august 2012.

Școala de vară este un program adresat specialiștilor în analiza și evaluarea de politici publice de la partidele parlamentare, experților de la departamentele de politici din cadrul ministerelor, sindicatelor și organizațiilor non-guvernamentale.

Scopul școlii de vară este îmbunătățirea competențelor privind analiza de politici publice pentru pregătirea deciziilor și formularea de politici coerente cu necesitățile și problemele identificate. Etapele de învățare pleacă de la definirea problemei de politici publice, identificarea  actorilor relevanți pentru problema respectivă, analiza de opțiuni și analiza cost-beneficiu și evaluarea de politici publice.

Pentru mai multe detalii privind școala de vară, cine sunt mentorii, curriculum, documentele necesare pentru aplicație, consultați documentul PDF.

Școala de vară nu presupune costuri din partea participanților. Cursurile și workshop-urile se vor desfășura în limba engleză.

Aplicațiile sunt așteptate până la data de 29 iunie 2012 pe adresa daniela.marinache@sar.org.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*