3.10.2011: Rolul şi implicarea eficientă a cetăţeanului în aplicarea viitoarei strategii naţionale anticorupţie

Ministerul Justiţie şi Alianţa pentru o Românie Curată vă invită să participaţi luni, 3 octombrie la masa rotundă cu tema

ROLUL ŞI IMPLICAREA EFICIENTĂ A CETĂŢEANULUI ÎN APLICAREA VIITOAREI STRATEGII NAŢIONALE ANTICORUPŢIE

Masa rotundă se va desfăşura luni, 3 octombrie, la sediul Ministerului Justiţiei din Bucureşti, strada Str. Apolodor, Nr.17, sector 5, în intervalul orar 10.00 – 13.30.

Alături de conducerile Ministerului de Justiţie şi Alianţei pentru o Românie Curată, Societăţii Academice din România, vor participa reprezentanţi ai societăţii civile, ai mediului de afaceri, ai ambasadelor, precum şi personalităţi ale vieţii publice.

Evenimentul este parte integrantă a procesului de consultare publică iniţiat de Ministerul Justiţiei în data de 13 septembrie 2011 cu privire la noua Strategie Naţională Anticorupţie

Jurnaliştii interesaţi să participe la dezbatere sunt rugaţi să contacteze biroul mass-media al Ministerului Justiţiei. Persoană de contact: Violeta Fotache, email: violeta.fotache@just.ro sau  presa@just.ro, telefon: 037.204.1016.

Despre eveniment

Dezbaterea este o continuare a dialogului lansat în iunie şi iulie 2011, când Alianţa pentru o Românie Curată şi SAR ,în cooperare cu MJ, au organizat o primă rundă de dezbateri publice privind elaborarea unei noi strategii naţionale anticorupţie.

Evenimentul va pune accent pe măsurile preventive şi de creştere a transparenţei instituţionale, precum şi pe rolul societăţii civile în procesul de monitorizare a noii Strategii Naţionale Anticorupţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*