SAR și Alianţa pentru o Românie Curată au lansat Piaţa Universităţii Virtuală

Conferinta de presaSAR și Alianţa pentru o Românie Curată (ARC) au lansat astăzi, 12 noiembrie, Piaţa Universităţii Virtuală, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Impact Hub București.

La eveniment au participat: Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, Dan Nechita, lider al fundaţiei CAESAR, Mihai Dragoş, preşedintele Consiliului Tineretului din România, Alexandru Bajdechi, lider al studenţilor, Andreea Petruţ, activist civic România Curată şi George Simion, preşedintele Platformei Unioniste Acţiunea 2012.

Președintele SAR, Alina Mungiu-Pippidi, a declarat în cadrul conferinţei de presă despre Piaţa Universităţii Virtuală: “Am construit-o ani de zile. Suntem foarte mulţumiţi de ea, nu este a noastră şi nu o controlăm. O Românie curată este pe buzele tuturor. De aceea vom folosi spaţiul virtual al României Curate […] o să îl considerăm ca un laborator pentru a crea o clasă politică alternativă. Credem că suntem datori să facem aşa ceva. Credem că nu există altă alternativă pentru România. Este cu totul natural să ajutăm, că să ajutăm această nouă generaţie”. Potrivit Alinei Mungiu-Pippidi, în politică este un moment de răscruce. Mii de oameni vor intra în politică în acest an şi anul viitor, oameni din societatea civilă sau independenţi. “Ei trebuie susţinuţi, iar clasa politică trebuie mobilizată”, a mai explicat aceasta.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vizitați site-ul România Curată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*